top of page
Custom Oakley18.jpg

Oakley

Oakley is de ultieme sportbril voor atleten en sportliefhebbers. Met innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen, biedt Oakley de beste prestaties en bescherming voor je ogen. 

De gepatenteerde High Defenition Optics (HDO) technologie van Oakley zorgt voor een kristalhelder zicht, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Of je nu fietst, loopt, golft of skiët, Oakley geeft het vertrouwen dat je nodig hebt om je te concentreren op je sportprestaties.

Naast het bieden van een uitstekende optische kwaliteit, is Oakley ook ontworpen om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, wind, stof en vuil... Deze sportbrillen bieden een ongeëvenaarde duurzaamheid en comfort, waardoor je zelfs tijdens de meest intensieve trainingen en wedstrijden optimaal kan presteren.

Ben je op zoek naar een vaste partner die jou en je sportvereniging wil ondersteunen bij het uitzoeken van de gepaste Oakleybrillen, dan zit je bij Optiek Casteur aan het juiste adres. Wij customizen de bril volgens de wensen van de klant.

bottom of page